Aklima се включи в инициативата “Знаеш ли какво дишаш?”

Кампанията „Знаеш ли какво дишаш?“ е добре приета от различни организации и бизнеси. Щастливи сме, че ще си партнираме с приятелите ни от Aklima, с които заедно ще търсим решение за вентилация на помещенията в училищата.

Aklima са компания, която изпълнява проекти в областта на отоплението, вентилацията, климатизацията (ОВК), газификацията и пречистването на въздуха. С ентусиазъм и професионализъм обслужват клиенти от всички региони в страната, както и в други европейски страни.  Печелят все повече клиенти и тяхното доверие с високо качество на услугите, бързи доставки и перфектни монтажи. Портфолиото на Aklima включва системи със световните марки: LG, TOSHIBA CARRIER, DAIKIN, MITSUBISHI, MIDEA, FUJITSU, HAIER, GENERAL ELECTRIC, SANYO, GREE, PANASONIC и др.

С продуктите и услугите им може да се запознаете тук >>> aklima.bg

Благодарение на ангажимента на Aklima, инициативата „Знаеш ли какво дишаш?“ ще получи по-голяма видимост и ще стигне до по-широка аудитория. Техните канали ще подпомогнат за по-широкото разпространение на информацията, а сътрудничеството ни с тях ще е от полза за постигане на целите на кампанията.

Всеки, който желае да се включи и подкрепи инициативата, може да се свърже с нас чрез контактната форма.