Сила БГ се включи в инициативата “Знаеш ли какво дишаш?”

Щастливи сме, че кампанията “Знаеш ли какво дишаш?” представлява интерес за все повече организации. Сила Бг са поредният български бизнес, който повярва в кампанията. 

SILABG.COM e най-големият български портал за хранителни добавки и спортни аксесоари. Компанията стартира през 2007 г. с първия си електронен магазин, а 2 години по-късно е открит и първият представителен магазин в София на адрес: ул. Г.С. Раковски 176. А днес те са вече цели 21 и работят 7 дни в седмицата, 365 дни в годината. Към момента СИЛА БГ разполага с 6 електронни магазина, успешно опериращи на територията на България, Румъния и Гърция.

Как ще ни помагат?

В стремежа си да стимулират здравословния начин на живот, Сила БГ ще разпространят информация за инициативата “Знаеш ли какво дишаш?” в техните канали. Те подкрепят нашата идея, вярват в това, което правим, и ще ни съдействат да достигнем до максимално много хора, за да постигнем целите на кампанията.

Благодарение на ангажираността на Сила БГ, инициативата „Знаеш ли какво дишаш?“ ще получи още по-голяма видимост и ще достигне до повече хора. С подкрепата си и разпространението на информацията в техните канали, Сила БГ ще помогне за повишаването на осведомеността, относно важността на здравословния начин на живот и качеството на въздуха, който дишаме. Техните електронни магазини ще спомогнат за разпространението на информацията на по-голямо географско покритие. 

Благодарим на Сила БГ за техните усилия и подкрепа!

А всеки, който желае да стане част от кампанията, може да се свърже с нас чрез нашата контактна форма.