Включете се и вие!

Ако споделяте нашата мисия, можете да се включите по редица начини. Първият и най-очевиден е да инсталирате самите вие сензори или да осигурите сензори за някое учебно заведение. Можете да се включите в дискусията в социалните мрежи и като разпространите сайта и информация за кампанията.

Изберете една от опциите долу и вижте повече информация как можете да се включите в кампанията:

УЧЕБНИ ЗАВЕДЕНИЯ

За да създадете благоприятна среда за учене на вашите ученици и работа на учителите и служителите в училището, трябва да имате ясен измерител на тази среда и след това да направите план за съответните мерки. Включете се в кампанията като инсталирате сензори за качество на въздуха и нека заедно да подобрим средата за всички нас и децата ни!

ЧАСТНИ КОМПАНИИ

Въпреки че фокуса на кампанията е върху учебните заведения, защото, както всички знаем – нашите деца са нашето бъдеще, качеството на въздуха на работното място е не по-малко важно за служителите.

Като компания вие можете да се включите в кампанията по няколко начина:

1. Като инсталирате датчици за качеството на въздуха във вашите офиси и създадете основи за по-добра работна среда на вашите служители.

2. Като финансирате инсталирането на сензори в някое учебно заведение

Ако споделяте нашата мисия и проявявате желание да се включите в кампанията като участник или партньор – попълнете формата за контакт и ние ще се свържем с Вас!

МЕДИИ

Нашите медийни партньори споделят нашата мисия и помагат за разпространението й. Ако вие също считате нашата мисия за важна и желаете да станете наш медиен партньор, попълнете формата за контакт и ние ще се свържем с вас.

ОБЩЕСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ И НПО

Кампания „Знаеш ли какво дишаш?“ беше създадена като партньорство между обществени организации, частен бизнес и учебни заведения с една обща мисия – по-добра среда за нашите деца. Ако вие сте организация, която споделя нашата цел и работите с училища, ученици или родители можете да станете наш партньор и заедно ще бъдем по-силни в изпълнението на целите си!

Попълнете формата за контакт и ние ще се свържем с вас, за да обсъдим как можем да работим заедно.

ИНСТИТУЦИИ

Ако сте представител на общинска, областна или държавна институция и желаете да бъдете наш партньор, не се колебайте да попълните формата и ние ще се свържем с вас.

РОДИТЕЛИ

Като родител, вие сте най-мотивирани, вашите деца да бъдат здрави и сме напълно сигурни, че вие осигурявате възможно най-добрата среда за тях у дома. Но, когато те са на училище, вашето влияние върху средата намалява значително. Затова е важно да се обединим. Колкото и да е клиширано – „заедно сме по-силни“. А всъщност вие като родители можете да помогнете много. Ето няколко идеи:

1. Включете се в дискусията и разпространението на кампанията в социалните мрежи.

2. Повдигнете темата пред директора на училището, на родителски срещи и пред членове на училищното настоятелство.

3. Поканете други родители и членове на училищното настоятелство да „влязат в отбора“.

4. Запишете се за нашия бюлетин, за да получавате актуална информация свързана с кампанията.

Абонирайте се за нашият бюлетин:


Последвайте ни в социалните мрежи и се включете в дискусията: