Спортна зала за деца „The Little Gym“

Малко повече за The Little Gym

Екипът на The Little Gym помага на децата да се развиват физически, социално, емоционално и интелектуално, независимо от спортния талант и физическите им възможности. Залата е идеалното място за създаване на нови приятелства, изграждане на увереност и смелост.

В The Little Gym се провеждат различни занимания, като всяко едно от тях се води от квалифициран инструктор, обучени по сертифицирана методология за работа с деца. 

Как се запознахме?

Собственикът на The Little Gym Мартин Петров случайно чува в един от репортажите по NOVA за нашата кампания “ЗНАЕШ ЛИ КАКВО ДИШАШ?”. Целта на кампанията много му допада и той решава веднага да се свърже с нас. За по-малко от седмица успяхме да се срещнем с него, да огледаме залата, да изберем най-добрата конфигурация за измерване на качеството на въздуха в техните условия, и да монтираме самите датчици.

Защо пожелаха да се включат в кампанията?

Поради естеството на заниманията в залата, качеството на въздуха е особено важно тук. Тъй като децата са много активни, нивата на трите показателя CO2, температура и влажност трябва да се държат в определени норми.

Какво направихме до момента?

Към настоящия момент 5 датчика за качество на въздуха измерват състоянието за малките посетители на The Little Gym.

Инструкторите и всички родители имат възможност да следят това в реално време докато са в залата чрез поставено за целта табло. Таблото показва качеството на въздуха измерено в три параметъра (CO2, температура и влажност) в 5 ключови зони в залата.

Благодарим на невероятните професионалисто от The Little Gym, които ни се довериха за нещо толкова важно, като подобряването на условията за спортуване на техните млади клиенти.

А всеки, който иска да стане част от кампанията, може да се свърже нас чрез нашата контактна форма.